Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!

Salaris IT Servicedesk medewerker

Ben je geïnteresseerd in een carrière als IT servicedesk medewerker en wil je weten wat het salaris is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze tekst gaan we dieper in op het salaris van een IT servicedesk medewerker en geven we je inzicht in de verschillende factoren die van invloed zijn op dit salaris.

Het gemiddelde salaris van een IT servicedesk medewerker in Nederland ligt tussen de €2.000 en €3.500 per maand. Dit salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals werkervaring, opleidingsniveau en regio. Zo verdienen IT servicedesk medewerkers in de Randstad over het algemeen meer dan in andere regio's van Nederland.

Naast deze factoren speelt ook de branche waarin je werkt een belangrijke rol. Zo verdient een IT servicedesk medewerker in de financiële sector over het algemeen meer dan in de non-profitsector. Hetzelfde geldt voor het type bedrijf waar je voor werkt, zoals een groot of klein bedrijf.

Wil je als IT servicedesk medewerker een hoger salaris verdienen? Dan is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en te specialiseren in bepaalde technologieën. Ook het behalen van relevante certificaten kan bijdragen aan een hoger salaris.

Kortom, het salaris van een IT servicedesk medewerker is afhankelijk van verschillende factoren. Ben je geïnteresseerd in deze carrière en wil je weten wat jouw potentiële salaris kan zijn? Doe dan onderzoek naar de specifieke eisen en factoren die van invloed zijn in jouw regio en branche.

Hulp nodig bij het vinden van een passende baan?

Wil jij graag van baan veranderen, of wil je gewoon eens oriënteren op de mogelijkheden voor een IT Servicedesk medewerker?

Dan komen wij graag in contact met jou.

Schrijf je in als kandidaat bij IT-idiots, of neem contact met ons op via de contactpagina. Dan ben jij verzekerd van kundig, professioneel advies dat past bij jouw situatie en wensen.

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze ervaren consultants. Dan kijken zij samen met jou naar de ideale vervolgstap voor je loopbaan!

info@it-idiots.nl

085 - 8330015 

Vakidioten
de échte IT professionals

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.