Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!

Waarom werken voor een detacheerder ?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en verschillende projecten doen bij diverse opdrachtgevers?

Dan is werken voor een detacheerder iets voor jou! Als gedetacheerde heb je de voordelen van een contract bij een detacheringsbureau, maar ook de afwisseling en flexibiliteit van het werken op verschillende locaties en in verschillende sectoren. Je kunt je kennis en ervaring verbreden en verdiepen, en je netwerk vergroten. Bovendien krijg je goede begeleiding en coaching van je detacheringsbureau, en kun je gebruik maken van opleidingsmogelijkheden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken voor een detacheerder is dus goed voor je cv, je persoonlijke groei, je portemonnee en je werkplezier!

Benieuwd naar je mogelijkheden ? 
Maak een afspraak of klik hier voor onze vacatures en solliciteer!
Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze ervaren consultants. Dan kijken zij samen met jou naar de ideale vervolgstap voor je loopbaan!

info@it-idiots.nl

085 - 8330015 

Vakidioten
de échte IT professionals

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.