Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit doen wij voor jou
Gaan voor groei!
Dit doen wij voor jou
Gaan voor groei!

Jouw nieuwe uitdaging

Uitdagend werk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat bieden we jouw als kandidaat. We luisteren goed naar jouw wensen en proberen daar een mooie uitdaging aan te koppelen.

Onze werkwijze

De werkwijze van IT-idiots is er op gericht om snel, interessante klussen voor jou als kandidaat te vinden. De kern is altijd: duidelijkheid en transparantie. Wij stellen je niet voor zonder je toestemming en zorgen altijd dat je op de hoogte bent van het proces. Alleen zo weten we zeker dat jij straks op je plek zit en een goede tijd op je opdracht hebt.
 

Kennismaken

Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat we je eerst goed leren kennen.
Nadat jij je cv naar ons hebt gestuurd nemen we contact met je op, meestal per telefoon, en stellen we nog wat extra vragen. Graag leren we je vervolgens kennen in een intake-gesprek. We luisteren goed naar wie jij bent als persoon, wat je skills zijn en waar je naartoe wilt.

Gesprek op locatie

Vervolgens stellen we je voor bij de opdrachtgever en organiseren het eerste gesprek tussen jullie beide. Waar nodig bereiden we je goed voor op dit gesprek: met wie ga je spreken, wat is de cultuur op de werkvloer, wat is de werkwijze van het bedrijf, etc.. Zo kom je goed beslagen ten ijs.

Als jullie beiden van elkaar overtuigd zijn bespreken we de laatste details en stellen wij het contract op en zetten we samen de handtekeningen. Welkom bij IT-idiots! 

 

Solliciteer of schrijf je in

Enthousiast geworden over de mogelijkheden bij IT-idiots? Je kunt direct op een vacature solliciteren of jezelf inschrijven. Bij een inschrijving laat jij jouw gegevens bij ons achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of we een interessante opdracht voor je beschikbaar hebben.
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.