Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Gaan voor groei!
Over Ons
Gaan voor groei!
Over ons

Over IT-idiots

Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we zo’n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.

Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.

Detachering in de IT

IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP’er.

Maar er zijn met regelmaat ook genoeg opdrachten beschikbaar voor ZZP'ers of voor vaste banen bij een opdrachtgever.


Zowel naar opdrachtgevers,  als naar jou als kandidaat zijn we eerlijk, recht door zee en komen we onze afspraken na. Zo zorgen we voor een vlot proces, waarbij iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Overtuigd?

Ben je benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen? Solliciteer dan op een van onze vacatures uit het actuele aanbod of schrijf je in (open sollicitatie), dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact op

IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.