Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!

IT Servicedesk

De IT servicedesk is een belangrijke schakel tussen de gebruikers en de IT-afdeling van een organisatie. De IT servicedesk zorgt ervoor dat de gebruikers snel en adequaat geholpen worden bij hun IT-vragen en -problemen. De IT servicedesk draagt zo bij aan de tevredenheid en de productiviteit van de gebruikers.

Een goede IT servicedesk moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet de IT servicedesk bereikbaar zijn via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat of selfservice portal. Ten tweede moet de IT servicedesk beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om de meeste vragen en problemen zelf op te lossen of door te zetten naar de juiste specialisten. Ten derde moet de IT servicedesk klantgericht zijn en de gebruikers vriendelijk en professioneel te woord staan.

Een IT servicedesk kan ook een rol spelen in het verbeteren van de IT-dienstverlening van een organisatie. De IT servicedesk kan feedback verzamelen van de gebruikers over hun ervaringen met de IT-systemen en -processen. De IT servicedesk kan ook trends en patronen analyseren in de vragen en problemen die binnenkomen. Op basis van deze informatie kan de IT servicedesk verbetervoorstellen doen aan de IT-afdeling om de kwaliteit en de efficiëntie van de IT-dienstverlening te verhogen.

De IT servicedesk is dus meer dan alleen een helpdesk. Het is een strategische partner die de brug slaat tussen de gebruikers en de IT-afdeling. Een goede IT servicedesk kan het verschil maken voor een organisatie die afhankelijk is van IT.

Benieuwd naar het salaris van een IT servicedesk medewerker ? Klik hier voor meer informatie.

Voor een overzicht van onze IT servicedesk vacatures ga naar: IT Servicedesk vacatures

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze ervaren consultants. Dan kijken zij samen met jou naar de ideale vervolgstap voor je loopbaan!

info@it-idiots.nl

085 - 8330015 

Vakidioten
de échte IT professionals

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.