Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!

Dienstverlening

Naast detachering bieden wij ook recruitment dienstverlening.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor uw IT-recruitment? Wilt u de beste IT-talenten aantrekken en behouden voor uw organisatie? Zoekt u een recruitment dienstverlener die uw wensen en behoeften begrijpt en daarop inspeelt? Dan bent u bij IT-idiots® aan het juiste adres!

IT-idiots® is een gespecialiseerd recruitment bureau dat zich richt op het werven en selecteren van IT-professionals voor diverse sectoren en branches. Wij hebben een groot netwerk van gekwalificeerde en gemotiveerde IT-idiots die klaar staan om uw IT-uitdagingen op te lossen. Of het nu gaat om developers, testers, analisten, consultants, managers of andere IT-functies, wij vinden de perfecte match voor u.

Wij werken op basis van no cure no pay, wat betekent dat u alleen betaalt als wij een succesvolle plaatsing realiseren. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden een garantieperiode. Wij zorgen ook voor een goede begeleiding en nazorg van zowel de kandidaten als de opdrachtgevers, om zo een duurzame samenwerking te bevorderen.

Bij IT-idiots® geloven wij dat recruitment meer is dan alleen het invullen van vacatures. Wij zien recruitment als een strategisch instrument om uw organisatie te versterken en te laten groeien. Daarom denken wij graag met u mee over uw recruitment doelstellingen, uw employer branding, uw arbeidsmarktcommunicatie en uw recruitment technologie. Wij bieden u advies en ondersteuning op maat, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de kansen en mogelijkheden die de IT-markt biedt.

Denk daarvoor aan:

  • (Interim) recruiters
  • Arbeidmarkt communicatie
  • Social media strategie
  • Recruitment technologie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@it-idiots.nl of bel ons op 085-8330015 Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

IT-idiots®: de slimste keuze voor uw IT-recruitment!

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze ervaren consultants. Dan kijken zij samen met jou naar de ideale vervolgstap voor je loopbaan!

info@it-idiots.nl

085 - 8330015 

Vakidioten
de échte IT professionals

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.