Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!

DevOps Engineer Utrecht

U zoekt een DevOps Engineer of een DevOps vacature ?

Opdrachtgever ?

Bent u op zoek naar een Devops Engineer die uw IT-infrastructuur kan verbeteren en optimaliseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren en gecertificeerde Devops Engineers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, implementeren en beheren van cloud-native oplossingen. Wij werken met de nieuwste technologieën en tools, zoals Kubernetes, Docker, Ansible, Terraform, Jenkins, GitLab en meer. Wij kunnen u helpen met het automatiseren van uw softwareontwikkeling, testen, deployment en monitoring processen, zodat u sneller en beter kunt leveren aan uw klanten. Wij hebben kandidate in de omgeving Utrecht, maar we kunnen ook op afstand werken of naar uw locatie reizen indien nodig. Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Neem dan contact met ons op via 085-8330015 of per email via info@it-idiots.nl. Wij horen graag van u!

Kandidaat ?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Devops Engineer in de omgeving Utrecht? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software oplossingen voor diverse klanten. Wij werken met de nieuwste technologieën en methoden, zoals agile, scrum, cloud, docker, kubernetes en meer. Als Devops Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van onze software systemen. Je werkt nauw samen met andere developers, testers en klanten om de beste kwaliteit te leveren. Je hebt een passie voor techniek en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je hebt minimaal een hbo diploma in informatica of een vergelijkbare richting. Je hebt minstens 1 jaar ervaring als Devops Engineer of een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van en ervaring met verschillende tools en talen, zoals git, jenkins, ansible, python, java, etc. Je bent communicatief vaardig, proactief, leergierig en klantgericht. Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties in de omgeving Utrecht. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Devops Engineer!
Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze ervaren consultants. Dan kijken zij samen met jou naar de ideale vervolgstap voor je loopbaan!

info@it-idiots.nl

085 - 8330015 

Vakidioten
de échte IT professionals

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.