Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoek naar jouw ideale IT-vacature
Welkom!

Wij zijn IT-idiots

Welkom!

Jouw code to the top!

Welkom!

De juiste uitdaging voor jou!

Welkom!

IT idiots

Snel zoeken

Vakidioten 101

Bij IT idiots zijn we gek van IT, echte vakidioten zeg maar. Met onze kunde en kennis van de sector zijn we altijd op zoek naar de beste baan voor jou, op het juiste moment. Je kunt bouwen op ons uitgebreide netwerk en ons scherpe oog voor jouw talenten.


Of je nu Java developer bent of systeembeheerder, ZZP’er of werknemer: wij hebben de juiste opdracht of baan voor jou in ons portfolio.
Als jij net zo gek van IT bent als wij, dan zit jouw volgende baan er zeker tussen!
 

Bekijk alle vacatures

Utrecht
Het team Informatisering & Automatisering van waaruit jij gaat opereren verzorgt zowel concern breed als organisatie specifiek de informatievoorziening en ICT-dienstverlening.
Bekijk deze vacature
Delft
Als ICT-projectleider werk je aan verschillende projecten die te maken hebben met ICT en bedrijfsprocessen. Je zorgt ervoor dat de ICT-oplossingen die je kiest of ontwikkelt goed aansluiten bij de...
Bekijk deze vacature
Den Haag
Bouw de toekomst van data-inzichten! Wordt je gedreven door complexe data om te zetten in waardevolle inzichten?
Bekijk deze vacature
Den Haag
Wordt de drijvende kracht achter moderne werkplekken als Senior MS Windows Specialist!
Bekijk deze vacature
Utrecht
Ben je een gedreven en ervaren projectleider met een passie voor IT en organisatieverandering? Wil je je brede vaardigheden inzetten om complexe projecten tot een succes te leiden?
Bekijk deze vacature
Den Haag
Als systeembeheerder zal je worden ingezet ten behoeve van de infrastructurele systemen die het primaire proces ondersteunen. Vanuit je deskundigheid en ervaring werk je nauw samen binnen het team...
Bekijk deze vacature
Utrecht
Ben jij een bevlogen coach die teams wil helpen om optimaal te presteren? Ben je gepassioneerd over Agile en Scrum? Dan is de rol van Scrum Master wellicht perfect voor jou!
Bekijk deze vacature
Nijmegen
Ben je een gedreven IT-professional met een passie voor moderne beheertechnieken? M365 Endpoint Administrator
Bekijk deze vacature
Leiden
De Servicedesk is onderdeel van taakveld Informatisering & Automatisering binnen de 1ste lijn waar zo veel mogelijk klantvragen direct worden afgehandeld.
Bekijk deze vacature
Nijmegen
Als Technisch Applicatiebeheerder zorg je voor het continue beschikbaar zijn van applicaties. Je houdt je bezig met het inrichten, monitoren, analyseren en verbeteren rondom de beheerde...
Bekijk deze vacature

Gaan voor groei

IT staat nooit stil, en wij dus ook niet. ‘In beweging blijven’ als professional is cruciaal om te blijven groeien en een nog sterkere specialist in je veld te worden. Wij faciliteren dit door stabiliteit en afwisseling te combineren. Als gedetacheerde bij IT idiots heb jij namelijk de zekerheid van een contract bij ons, en houd je toch de afwisseling die groei mogelijk maakt. Wel verschillende klussen, maar niet tijden zoeken naar een volgende opdracht. Zo maken we van detachering het beste van twee werelden zodat jij kunt gaan voor groei, met zekerheid.

  1. Inlog kandidaten
  2. Inloggen werkgevers

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.